Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu işaretleyerek "Bilgilerinizi önem ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza amelî olarak medarımaişetleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıversiyon.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem bile zamansız bir şıklık sulpyor. Bu üç renk bir araya vardığında, salim ve dengeli bir atmosfer yaratıyor, çekmece aldatmaıcı bir kontrast ve zarafetli bir düzen sunuyor.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten henüz canlı bir hüküm elde edebilirsiniz.

Bunun kanatı keşik çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi gestaltlabildiği bağırsakin bundan sonra daha farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve sair metalik özelliklerini ortamında çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin sarrafiyelıca özelliği şunlardır:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirtik tonlarda olan duvar renkleri olarak huzurmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında arz vermektedir.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu denk odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak kafalığı kullandığınız yataklar bâtınin pembe detaylı nevresim setı seçerek odanın tartılı ve sıcak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil kabilinden canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve modern bir soluk antrasit duvar boyas yapılandırmak isteyenler ciğerin idealdir.

Antrasit renk koltuklarınız midein uygun bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza elverişli halı renkleri üzerine bazı öneriler:

Bu iki renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve zait aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Başkaca, yağız renge göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha az maç mümkünlığınız vardır.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve huzurlu bir gaz yuvarı oluşturabilir. Kükremek mavisi yahut petrol mavisi üzere tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara canlılık ve tazelik şimendifer.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya kellelandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan antrasit renk tonları dolayı fırın, davlumbaz, soy üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşkanatız bağırsakin ayrıca mekân bakmak sprey boya zorunda kalmazsınız.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir zemin yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere iye eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek midein ise gri duvar boyası dosdoğru bir intihap olacaktır.

Report this wiki page