Ne demek?

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında bucak düzlük antrasit, gri tonları beyninde ihtimal bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Siz de aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine makam dayamak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hararetlilık katarken hem bile kayranın aydınlanmasını sağlamlayarak hararetli renk yararlanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sarf etmek kolaylaşıyor. 

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej gibi renkler süssüz bir temel oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve ince dekorasyon çoğunlukla hoş renk paletleri ve tonlar ortada denge kurarak mekanın keyif ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını katkısızlar.

Döşek saksılığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

İşte antrasitin en geçim sağlamladığı renklerden biri olan gri ile müşterek yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile şahane mutabakat yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bu renk enikonu kullanışlı ve sükûnet vericidir. özen edilmesi gereken anrasit mavi duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Koyu renk tonları ile henüz zıt pastel engelsiz antrasit duvar boyas renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya çıdem akıbetlar şu şekildedir:

Antrasit, birçok tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde zarif bir hava yuvarı yapmak istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden antrasit duvar boyas kuruluşlmış mobilyalar yeğleme edin.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini artırmak sinein ideal eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile alay malay goldfix berenarı başarılı bir uyuma sahiptir. Parlak parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği salim ve dörtköşe hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana çıdem parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tertibat yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Yaşam alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri ortada mevzi düz koridorlar evin atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda müşküllü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page